De Kindervilla

 O L D E M A R K T     voor kinderen in ontwikkeling

Buitenschoolse Opvang

 

Zowel voor als na schooltijd kunnen de basisschool leerlingen van alle scholen bij ons terecht. Chillen, sporten, creatief bezig zijn; het bestaat allemaal tot de mogelijkheden. We brengen de kinderen die voorschoolse opvang afnemen uiteraard naar school; de kleinsten van groep 1 en 2 brengen we tot in de klas. Na schooltijd staan we op de diverse schoolpleinen om de kinderen weer op te halen. Bij aankomst op de Kindervilla drinken we wat en laten we de kinderen hun verhalen vertellen. Daarna is er soms een activiteit, maar we laten de kinderen ook vrij in hun spel. De mogelijkheid bestaat om van tijd tot tijd vriendjes of vriendinnetjes die niet op de Kindervilla zitten een middagje mee te nemen om samen te spelen.

Opvangmogelijkheden

 

- hele dag vakantieopvang (07.30 - 18.00)

- dagdeel vakantieopvang 

- flexibele vso en/of nso

- reguliere vso en/of nso

- flexibele opvang per uur

- vroege start v.a. 07.00 uur

- latere ophaal tot 19.00 uur 

 

Bij ons is er heel veel mogelijk. Heeft u een wens die niet in bovenstaande voorkomt dan gaan we graag met u daarover in gesprek.

 

De opvang is inclusief drinken en een gezond tussendoortje na school. Tijdens de vakanties ook de lunch en het fruit.

 

De opvang wordt maandelijks aan u gefactureerd en middels automatische incasso geïncasseerd. U kunt een deel van de kosten terugkrijgen via de belasting.