De Kindervilla

 O L D E M A R K T     voor kinderen in ontwikkeling
gallery/1426548398_facebook_circle-48

Het Kindervilla Team

 

Bij de Kindervilla werkt een ervaren en deskundig team van gediplomeerde en enthousiaste pedagogische medewerkers. Allemaal met een hart van goud. Ze kijken en luisteren naar wat kinderen beweegt en bezig houdt. Er wordt gewerkt in en met vaste groepen. Waarbij de medewerksters, met gezond verstand en pedagogische kennis, zich verdiepen in de wereld van de kinderen, meekijken en oprecht luisteren

 

Bij de Kindervilla vinden we het belangrijk om een zo groot mogelijke stabiliteit te bieden; vaste pedagogisch medewerkers op vaste dagen, vaste groepssamenstellingen (met uitzondering van kinderen die flexibele opvang afnemen), vaste ruimtes en een vaste dagindeling. Die stabiliteit is essentieel voor de (zeer) jonge kinderen.

 

Ons team is samengesteld uit professionals met diversiteit in kwaliteiten en talenten. De pedagogisch medewerkers hebben door scholing en ervaring, ruime kennis op het gebied van het jonge kind in ontwikkeling, taalontwikkeling, gezondheid, beweging, creativiteit, muzikale activiteiten en hebben daarnaast kennis over en ervaring met kinderen met diverse problematieken.

 

Er zijn regelmatig teamvergaderingen, werkbegeleiding, coaching en er zijn dagelijkse werkbesprekingen en overdrachten. Dit gebeurt zowel individueel als in het team. Daarnaast is er ruimte voor deskundigheidsbevordering en scholing.  De ontwikkelingen rondom kinderen worden dagelijks op de voet gevolgd.

 

We werken met een vast en hecht team, dit zijn zowel MBO- als HBO-ers. De volgende mensen komt u bij ons tegen:

Alie, Coby, Annet, Corlien, Nicolet, Marjanne, Harriët en Jolanda.

Verder hebben we van tijd tot tijd stagiaires, groepshulpen en ondersteunende krachten. Momenteel kunt u Mariet, Heleen, Robert en Lotte bij ons aantreffen.

 

gallery/img_3964
gallery/img_6699
gallery/127_2717
gallery/126_2687
gallery/photo_2017-07-12_21-29-40
gallery/photo_2017-07-12_21-30-26